Takim i frytshëm me profesorin Daniel Serwer nga Instituti për Politikë të Jashtme

Një bashkëbisedim i këndshëm dhe jashtëzakonisht i frytshëm me profesorin Daniel Serwer nga Instituti për Politikë të Jashtme, i cili përveçse është ndër ekspertët më të njohur amerikanë për Ballkanin Perëndimor, ka dhënë një kontribut shumë të madh edhe për demokratizimin e shteteve të rajonit tonë.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *