LEN vazhdon takimet në “Johns Hopkins University”

Në Uashington patëm nderin ta takojmë z. Edward Joseph nga Shkolla për Studime të Avancuara Ndërkombëtare në “Johns Hopkins University”, një nga ekspertët më të shquar amerikan për Ballkanin dhe mik i dëshmuar i shqiptarëve. Me të diskutuam mbi sfidat dhe perspektivën e Maqedonisë së Veriut, por edhe të rajonit, si dhe kujdesin që duhet treguar aktorët politikë në hedhjen e hapave drejt një të ardhmeje më të sigurt për qytetarët tanë.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *