Takim i liderëve të LEN në Departamentin Amerikan të Shtetit

Sot, liderët e Lidhjes Europiane për Ndryshim, Afrim Gashi, Bilall Kasami dhe Izet Mexhiti, si dhe këshilltari i kryeministrit Kurti për Maqedoni të Veriut, Bekim Qoku, gjatë qëndrimit në SHBA, kanë pasur një takim të rëndësishëm në Departamentin Amerikan të Shtetit.
Edhe në këtë takim u theksua se koalicioni i Lidhjes është në vijë të njëjtë me interesin e SHBA-së në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Me këtë rast liderët opozitarë shqiptarë i kanë informuar nikoqirët për aktualitetin politik në RMV, si dhe rolin konstruktiv që luan koalicioni Lidhja Europiane për Ndryshim për demokratizimin e vendit dhe integrimin e tij në BE.
Mbeshtetja e SHBA-së për Maqedoninë e veriut forcon misionin tonë fisnik për luftën kundër korrupsionit dhe anëtarësimin e vendit në BE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *