Dita e fundit e qëndrimit të përfaqësuesve të LEN në Uashington ishte në Bibliotekën e Kongresit

Ditën e fundit të qëndrimit tonë në Uashington e kaluam në Bibliotekën e Kongresit, ku përveç vizitës në hapësirat e një biblioteke madhështore – që është bërë një adresë gjithëbotërore e librit – kishim mundësi të takohemi edhe me një pjesë të komunitetit shqiptar në kryeqendrën e SHBA-së.
Vizitat dhe takimet e tilla janë gjithnjë mbresëlënëse dhe shpresëdhënëse se, megjithatë, shqiptarët kanë potencial intelektual që mund të prodhojë dhe ofrojë më shumë për kombin.
Ishte një vizitë dhe një ditë e këndshme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *