VLEN hapi shtabet zgjedhore në Krushevë dhe Dollnen

Karvani i fitores vizitoi sot zonën V, me hapjen e shtabeve në komunën e Krushevës dhe të Dollnenit.

Të pranishëm ishin shumica e liderëve të VLEN-it, funksionarë të lartë të katër partive, aktivistë dhe simpatizantë të shumtë të koalicionit.

Shqiptarët janë të vendosur për ndryshim dhe po radhiten unanimisht pas koalicionit fitues, koalicionit VLEN.

Krusheva VLEN! Dollneni VLEN!


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *