Koalicioni VLEN hapi shtabin në Strugë

Me pjesëmarrjen e krerëve të koalicionit VLEN dhe qindra aktivistëve e mbështetësve të këtij koalicioni, hapëm sot shtabin zgjedhor në Strugë.

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, theksoi para struganëve se VLEN tashmë është përfaqësuesi legjitim i shqiptarëve, pasi BDI-ja e braktisi kampin politik shqiptar dhe po kërkon shpëtimin në koalicione multietnike.

Prezenca masive e struganëve e dëshmon se Struga është e etur për ndryshim.

Struga VLEN!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *