VLEN është kryefjala e fitores më 8 maj.

Sot, në një ambient festiv, duke e shënuar 16-vjetorin e pavarësisë së Kosovës, e nënshkruam deklaratën e përbashkët të koalicionit VLEN, duke u zotuar që betejën për integrim, mirëqenie, barazi e drejtësi, ta bëjmë përmes rotacionit politik, që tashmë është bërë evident.
Koalicioni VLEN, përveç si akronim domethënës, sjell mesazhin se ia VLEN angazhimi politik, ia VLEN përpjekja dhe ia VLEN bashkimi për ndryshim.
VLEN është kryefjala e fitores më 8 maj.
Ia VLEN.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *