Takim me banorët e fshatit Vicë të Tetovës

Nëndega e Alternativës në f. Vicë të Tetovës realizoi takim lidhur me organizimin e aktiviteteve në prag të fushatës për zgjedhjet e ardhshme presidenciale dhe parlamentare.
Ndryshimi po vjen! Më 8 maj vuloset fitorja dhe realizohet vullneti për ndryshim i shumicës së shqiptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *