Riogranizimi i nëndegës në fshatin Llopat, Kumanovë

Në praninë e Sekretarit Organizativ, kryetarit të degës dhe anëtarëve të kryesisë qendrore të Alternativës u bë riogranizimi i nëndegës në fshatin Llopat, Kumanovë, ku për kryetar u propozua Amir Iseni.
Me vota unanime, Amir Iseni u zgjodh kryetar i nëndegës së Alternativës në fshatin Llopat, nënkryetar Ismail Sulimani, ndërsa sekretar Iljaz Arifi.
Llopati është gati për sfidat e radhës.
Më 8 maj do të festojë fitoren. Ndryshimi patjetër që do të ndodh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *