Mbledhje konstituive e nëndegës së Alternativës në f. Vrapçisht.

Në prani të Sekretarit të Përgjithshëm, Zeqirija Ibrahimi, Sekretarit Organizativ, Bashkim Murtezi, si dhe anëtarëve të Kryesisë Qendrore të Alternativës, Bejtullah Demiri, Abdylshyqyr Abedini dhe Bekim Emin, u mbajt mbledhja konstituive e nëndegës së Alternativës në f. Vrapçisht.
Me këtë rast u konstituua kuvendi i nëndegës, u zgjodhën anëtarët e Kuvendit të Degës dhe u zgjodh kryetari i nëndegës. Kjo detyrë iu besua Musa Selimit.
Pas kësaj vijoi një bashkëbisedim dhe diskutim në lidhje me zhvillimet aktuale në skenën politike shqiptare në vendin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *