Takim me nëndegën e Alternativës në Çërkez të Kumanovës

Nëndega e Alternativës në Çërkez, Kumanovë, në krye me kryetarin, Visar Alili, pritën sonte në takim Sekretarin Organizativ, Bashkim Murtezi, kryetarin e degës Orhan Kurtishi, nënkryetarin e degës Abaz Selmani, këshilltarin komunal Driton Sulejmani si dhe anëtarë të kryesisë së Degës së Kumanovës.
Në këtë takim koordinues, kuvendarët u njoftuan rreth aktualitetit politik si dhe u koordinuan për zgjedhjet e 8 majit.
Uragani i fitores së 8 majit nuk ndalet dot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *