Sot Republika e Kosovës ka marrë opinion pozitiv për t’u anëtarësuar në Këshillin e Europës.

Sot Republika e Kosovës ka marrë opinion pozitiv për t’u anëtarësuar në Këshillin e Europës.
Ky është një lajm i madh për shtetndërtimin dhe sovranitetin e Republikës së Kosovës dhe mirënjohje për qeverinë e drejtuar nga miku ynë, Albin Kurti.
Urime Kosovës dhe të gjithë shqiptarëve!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *