Angazhimi për sportin padyshim që ia VLEN.

Angazhimi për sportin padyshim që ia VLEN.
Do të sigurojmë përkrahje institucionale dinjitoze për sportistët elitarë. Klubet sportive, të cilat arrijnë rezultate të larta në gara rajonale dhe ndërkombëtare, do të përfitojnë grante speciale për të siguruar funksionimin e tyre.
Ndryshimi ia VLEN! 6
Afrim Gashi

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *