Në selinë e VLEN-it në sheshin Skenderbe takuam kryetarin e VMRO DPMNE-së dhe mandatar i ardhshëm për formimin e Qeverisë, Hristijan Mickoskin.

Në selinë e VLEN-it në sheshin Skenderbe takuam kryetarin e VMRO DPMNE-së dhe mandatar i ardhshëm për formimin e Qeverisë, Hristijan Mickoskin.
I dakorduam parimet bazë të bashkëqeverisjes për mandatin 2024-2028, e cila do të bazohet mbi tri shtylla:
🇪🇺Eurointegrimet
📈Zhvillim ekonomik
🚫Luftë korrupsionit dhe shtet ligjor
Do të formohen grupe pune për të përcaktuar detajisht programin qeveritar.
Tani na pret punë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *