Kryetari Afrim Gashi takoi mediatorin e Presidencës Belge me Bashkimin Europian, Peter Vanhoutte.

Kisha kënaqësi ta takoj mediatorin e Presidencës Belge me Bashkimin Europian, Peter Vanhoutte.
Ishte një takim konstruktiv dhe i rëndësishëm për ardhmërinë europiane të Maqedonise se Veriut.
Vazhdojmë të punojmë për kursin europian të vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *