Kryetari Afrim Gashi takoi aktivistët e VLEN-it në Trubarevë.

Pas xhumasë, takova aktivistët e VLEN-it në Trubarevë.
Angazhimi i palodhshëm i secilit aktivist në këtë fushatë nuk shkoi huq. Arritëm ta sjellim ndryshimin e shumëpritur.
Jam thellësisht mirënjohës për punën e aktivistëve dhe për çdo votë shqiptare që e ndihmoi ndryshimin.
Ju faleminderit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *