Kryetari Afrim Gashi uron KF “Struga Trim Lum” për triumfin si kampion i futbollit vendor.

KF “Struga Trim Lum” dje u shpall kampion i futbollit vendor. Kjo është hera e dytë që ky klub e prek këtë sukses, që përbën dëshminë se futbolli strugan ka avancuar tashmë në rang ndërkombëtar.
Duke ua uruar futbollistëve, stafit drejtues dhe pronarit të klubit këtë sukses, shpresoj që edhe në garat e mëtejme të futbollistëve struganë të kemi lajme të mira dhe arsye për të festuar.
Urime!


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *