Lidershipi i Alternativës u pritëm nga strukturat e Alternativës të Komunës së Bogovinës dhe qytetarë të tjerë

Sonte, një delegacion i lidershipit të Alternativës, i kryesuar nga kryetari Afrim Gashi, qëndroi në f. Pirok, ku u pritën nga strukturat e Alternativës të Komunës së Bogovinës dhe qytetarë të tjerë.
Përmes një bashkëbisedimi miqësor, drejtuesit e Alternativës folën për aktualitetin politik dhe shpjeguan se koalicioni VLEN po hy në zgjedhje si favorit që përfundimisht ta sjellë ndryshimin e shumëpritur në kampin politik shqiptar.
Kështu, edhe sonte, u dëshmua se orteku i koalicionit ka marrë të mbarën dhe fitorja po duket në horizont.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *