Gëzuar 8 Marsin për të gjitha nënat, motrat, gratë e bijat, që janë heroinat e njohura e të panjohura të kombit tonë.

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas shpreh urimet më të ngrohta për të gjitha nënat, motrat, gratë e bijat, që janë heroinat e njohura e të panjohura të kombit tonë.
Përkundër interpretimit të angazhimit shoqëror të gruas në terma të betejës për avancim në jetën publike, për ne gruaja mbetet qenia më e vlerësuar dhe më meritore për atë që jemi ne të gjithë në kuptimin individual, por edhe kombëtar.
Gëzuar 8 Marsin!
Afrim Gashi

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *