Kuvendi i Degës së AlternAtivA’s në Tetovë e mbajti mbledhjen e saj te radhës

Kuvendi i Degës së AlternAtivA’s në Tetovë e mbajti mbledhjen e saj te radhës ku mes tjerash u diskutua për aktualitetin politik në nivel lokal dhe qendror dhe u sollën vendime lidhur me zgjedhjet e ardhëshme presidenciale dhe parlamentare dhe aktivitetet e lidhura me to.
Lidhur me këtë u sollën vendime për organizimin e shtabit zgjedhor komunal dhe për shef të Shtabit Komunal të Alternativës në Tetovë u zgjodh
Jusuf Abduli.
Zëvendësa të shefit të
shtabit u zgjodhën:
Faton Selami dhe
Valdet Zulbeari.
Përgjegjës i Qendrës Analitike të shtabit u
zgjodh Gazmend Aliu.
Me hapa të sigurtë vazhdojmë drejt fitores!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *