Kryparlamentari Gashi priti sot në zyrë e tij koordinatoren e përhershme të Kombeve të Bashkuara në Maqedoninë e Veriut, Sh. S. Rossana Dudziak.

Kisha kënaqësinë të mirëpres sot koordinatoren e përhershme të Kombeve të Bashkuara në Maqedoninë e Veriut, Sh. S. Rossana Dudziak.
Shkëmbyem informacionet dhe idetë se si të thellohet bashkëpunimi ndërmjet Zyrës së Koordinatores së Përhershme të Kombeve të Bashkuara në Maqedoninë e Veriut dhe Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.
Me koordinatoren Dudziak shkëmbyen mendime për rëndësinë e arsimit cilësor dhe nevojën e reformimit të sistemit arsimor, si dhe për drejtimet e ardhshme të veprimit në këtë drejtim, në bashkëpunim me UNICEF-in, UNESKO-n dhe partnerët e tjerë ndërkombëtarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *