Kryetari Afrim Gashi vizitoi shtabin e koalicionit VLEN në Kumanovë

Sot kisha mundësi ta vizitoj edhe shtabin e koalicionit VLEN në Kumanovë, ku kisha mundësi t’ua uroj Bajramin aktivistëve dhe mbështetësve të koalicionit tonë. Bajrami është një mundësi e mirë për t’i takuar njerëzit që i respektojnë e të respektojnë, ndërsa do të veçoja se ky Bajram po e paralajmëron edhe një festë tjetër, kësaj radhe një bajram politik, më 24 prill dhe 8 maj.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *