Gjatë qëndrimit në Orizare të Likovës, kryetari Gashi vizitoi edhe aktivistët dhe mbështetësit në shtabin e këtij fshati.

Gjatë qëndrimit në Orizare të Likovës, vizitova edhe aktivistët dhe mbështetësit në shtabin e këtij fshati.
U urova festën e Bajramit dhe i falënderova për punën që po bëjnë në fushatën për zgjedhjet e dyfishta.
Kjo fushatë më shumë po i ngjanë një feste, të cilës i janë bashkëngjitur të gjithë shqiptarët, sepse fitorja më 24 prill dhe 8 maj ia VLEN!
Ndryshimi VLEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *