Kryetari Afrim Gashi ishte sot në vizitë Bajrami në Orizare te familja e Shaban Zendelit të ndjerë.

Sot isha në vizitë Bajrami në Orizare te familja e Shaban Zendelit të ndjerë.
Duke e respektuar të birin e tij, Liridonin, dhe familjen e nderuar Zendeli, kishim mundësi të bashkëbisedojmë për çështje të përbashkëta, si dhe të evokojmë kujtime nga miqësia jonë me ish bashkëpartiakun dhe mikun tonë, Shaban Zendeli.
Ju faleminderit për mikpritjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *