Liderët e VLEN në ditën e dytë të Bajramit takuan shumë aktivistë e qytatarë në sheshin “Skënderbeu” në Shkup

Ditën e dytë të Bajramit u takuam, në shtabin e koalicionit VLEN në sheshin “Skënderbeu” në Shkup, bashkë me Izetin, Arbenin, Bilallin e Bekimin e me shumë aktivistë e qytetarë. Me këtë rast ia uruam festën e Bajramit njëri-tjetrit dhe bashkëbiseduam për hapat që na presin gjatë kësaj fushate. Një festë që ia VLEN.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *