Kryetari Afrim Gashi në iftar në Sllupçan

Sonte, bashkë me Izetin, Riatin dhe miq e aktivistë të tjerë të jetës publike, bëmë iftar në Sllupçan. Me këtë rast kishim mundësi të bashkëbisedojmë edhe për gjendjen e rajonit të Komunës së Likovës dhe të diskutojmë për nevojat e përgjithshme që i kanë banorët e kësaj zone.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *