Sot, pranë përmendores së heroit Ismet Jashari në Orizarë, hapëm shtabin e fitores në komunën e Likovës

Sot, pranë përmendores së heroit Ismet Jashari në Orizarë, hapëm shtabin e fitores në komunën e Likovës, duke vazhduar mobilizimin mbarëshqiptar për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare.
Shqiptarët gjithnjë e më shumë po radhiten pas opsionit të vetëm kombëtar në këto zgjedhje, koalicionit të fitores, koalicionit të ndryshimit, koalicionit VLEN.
Likova VLEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *