Kryetari Afrim Gashi dhe krerët e tjerë të partisë Alternativa u pritën në takim nga qytetarët e Tetovës

Sonte, kryetari i Alternativës Afrim Gashi, Kryesia Qendrore e partisë dhe kryesia e Degës së Tetovës, takuan qytetarët dhe aktivistët nga Tetova në një tubim partiak.
Falënderojmë nga zemra pjesëmarrësit, të cilët dëshmuan se dëshira për ndryshim vazhdon të jetojë fuqishëm në çdo skaj të vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *