Kryetari Afrim Gashi dhe krerët e tjerë të partisë Alternativa u pritën në takim nga qytetarët e Kumanovës

Mbrëmë në Kumanovën legjendare, në një atmosferë impozante kryetari Afrim Gashi dhe krerët e tjerë të partisë Alternativa u pritën në takim nga qytetarët.

. .         


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *