Kryeparlamentari Gashi takoi drejtoren ekzekutive të NDI-së në Washington, Stephanie Rast dhe drejtorin e NDI-së për Maqedoninë e Veriut, Robert Scott Hazlett

Takim i rëndësishëm me drejtoren ekzekutive të NDI-së në Washington, Stephanie Rast dhe drejtorin e NDI-së për Maqedoninë e Veriut, Robert Scott Hazlett. I falënderova për kontributin e vazhdueshëm të NDI-së për forcimin e kapaciteteve dhe rritjen e transparencës së Kuvendit të Maqedonisë së Veriut.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *