Kryeparlamentari Gashi në takim miqësor me ambasadorin e Sllovenisë, Sh.T. Gregor Pesker.

Takim miqësor me ambasadorin e Sllovenisë, Sh.T. Gregor Pesker.
Maqedonia e Veriut dhe Sllovenia kanë marrëdhënie të forta dhe miqësore, ndërsa ne e çmojmë mbështetjen e vazhdueshme sllovene në arritjen e dy qëllimeve tona strategjike, anëtarësimin në NATO dhe anëtarësimin në Bashkimin Evropian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *