Filluam punimet e Asamblesë Parlamentare të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore.

Filluam punimet e Asamblesë Parlamentare të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore.
Në fjalimin tim gjatë hapjes së seancës, theksova se pres që në vitet e ardhshme, vendet e rajonit tonë të bashkëpunojnë edhe më shumë me njëri-tjetrin dhe përmes shkëmbimit të përvojave dhe mendimeve, të kontribuojnë në avancimin e rajonit, i cili ka vendosur synimin e tij përfundimtar, që është integrimi i plotë i rajonit në Bashkimin Evropian.
Më poshtë fjalimi im i plotë 👇

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *