Takim miqësor me Kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, z. Glauk Konjufca.

Takim miqësor me Kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, z. Glauk Konjufca.
Diskutuam se si të forcojmë edhe më tej marrëdhëniet e shkëlqyera dypalëshe mes vendeve tona, duke u fokusuar në projektet infrastrukturore, bashkëpunimin ekonomik dhe tregtar, si dhe bashkëpunimin në fushën e arsimit, kulturës dhe shëndetësisë, me qëllim të lehtësimit të komunikimit dhe afrimit akoma më shumë të popujve.
U dakordaum se qëllimi i integrimit evropian është i përbashkët, ndajmë të njëjtën kornizë vlerash dhe orientimesh.
Afrim Gashi

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *