Forumi i Gruas i VLEN sot mbajti takim pune me temë:”SFIDAT NË TEJKALIMIN E STEREOTIPEVE, PARAGJYKIMEV DHE DIVERSITETI NË SKENËN POLITIKE”.

Forumi i Gruas i VLEN sot mbajti takim pune me temë:”SFIDAT NË TEJKALIMIN E STEREOTIPEVE, PARAGJYKIMEV DHE DIVERSITETI NË SKENËN POLITIKE”.
E ftuar nderi në këtë takim pune ishte edhe deputetja e pareë me mbulesë në Kuvendin e Kosovës nga radhët e Vetëvendosjes, Labinota Demi Murtezi.
Gruaja shqiptare VLEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *