Programi zgjedhor VLEN 2030 garanton mirëqenie për shqiptarët dhe qytetarët tjerë.

Programi zgjedhor VLEN 2030 garanton mirëqenie për shqiptarët dhe qytetarët tjerë. Siguron mbështetje për familjen, çiftet e reja, pensionistët, bujqit, arsimtarët e afaristët.
Ia VLEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *