Kryetari Afrim Gashi dhe krerët e tjerë të partisë Alternativa u pritën në takim nga qytetarët e Strugës

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, bashkë me Kryesinë Qendrore të partisë dhe kryesinë e Degës së Strugës, zhvilluan tubim me qytetarët dhe aktivistët nga Struga.
Dhamë llogari për qeverisjen faqebardhë njëvjeçare dhe shpalosëm vizionin tonë për të ardhmen.
Struganët po i përqafojnë masivisht politikat e Alternativës dhe për këtë dëshmon pjesëmarrja e sotme në tubim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *