Shef i Shtabit të Alternativës për Komunën e Sarajit të jetë profesori Muhamed Zenuni

Sonte në mbledhjen e radhës të Kuvendit të Degës së Sarajit pas diskutimit për aktualitetin politik dhe mobilizimin e strukturave për fitoren e madhe të 8 majit, unanimisht u vendos që Shef i Shtabit të Alternativës për Komunën e Sarajit të jetë profesori Muhamed Zenuni. Na priftë e mbara!


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *