Rinia e AlternAtivA-s vazhdon me aktivitetet sportivo-rekreative.

Pas organizimit të turneut në futboll javë më parë, rinia e AlternAtivA-s vazhdon me aktivitetet sportivo-rekreative.
Gjatë ditës së sotme është organizuar një aktivitet në qendrën rekreative “Matkë” në Shkup, ku përpos shoqërimit dhe kalimit të çasteve së bashku, është bërë edhe promovimi i “Matkës” si vend ku qytetarët mund t’i kalojnë këto ditë të vapës dhe të gjejnë freskinë.
Pas mbledhjes së kryetarëve të degëve ditë më parë, edhe ky aktivitetet dëshmon se AlternAtivA vazhdon e palëkundur në misionin e saj si parti dhe e vendosur fuqishëm drejt së ardhmes.
Gjithmonë ka Alternativë!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *