Në vazhdën e parapërgatitjeve për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare, sot hapëm shtabin e fitores në Manastir

Në vazhdën e parapërgatitjeve për zgjedhjet tejet të rëndësishme presidenciale dhe parlamentare, sot hapëm shtabin e fitores në Manastir.
Edhe shqiptarët e Manastirit po radhiten me koalicionin fitimtar, koalicionin VLEN.
Shqiptarët kudo në Maqedoninë e Veriut po e kuptojnë rëndësinë e këtyre zgjedhjeve, po e shohim entuziazmin e tyre për ta bërë ndryshimin duke mbështetur opsionin e vetëm kombëtar në këto zgjedhje.
Manastiri VLEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *