Ministri Xhemail Çupi mbajti fjalim me temë: “Roli i diasporës në zhvillimin e ekonomisë lokale dhe zhvillimin e barabartë rajonal”.

Sot në konferencën vjetore të titulluar: “Vit i mundësive të reja”. Ministri Xhemail Çupi mbajti fjalim me temë: “Roli i diasporës në zhvillimin e ekonomisë lokale dhe zhvillimin e barabartë rajonal”.
Ministri për Diasporë
Xhemail Çupi

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *