Mbushje të kutive të votave në Komunën e Likovës.

Shoferi i Sadulla Durakut, është kapur duke i mbushur kutitë e votimit.

“Jemi këtu për ta denoncuar vjedhjen e votave, mbushjen masovike në trenin bullgar në Komunën e Likovës, më saktësisht në vendvotimin 1112/1. Personi Aleksan Rahmani, shofer i Sadulla Durakut dhe krahu i djathtë i tij është kapur duke i mbushur kutitë e votimit”


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *