Mbrëmë në vigjilje të Samitit Parlamentar të NATO- s Kryeparlamentari Gashi i ftuar në pritjen e organziuar nga Kryetari i Senatit Mike Xhonson.

Mbrëmë në vigjilje të Samitit Parlamentar të NATO- s isha i ftuar në pritjen e organziuar nga Kryetari i Senatit Mike Xhonson.
Fjalë rasti kishte Kryetari i Senatit Mike Xhonson, Gerry Konolli, kryetar në detyrë i NATO PA, shefi i delegacionit Mikell Turner dhe Sekretari i Përgjithshëm i NATO- s, Jens Stoltenberg.
Bashkë me ish kryetaren e Senatit Nansy Pelosi dhe delegacionet e tjera të kryesuara nga kryetarët e parlamenteve shënuam fillimin e përvjetorit të 75 të NATO- s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *