Kryeparlamentari Gashi pjesë e Samitit Parlamentar të NATO-s në Washington

Në kuadër të Samitit Parlamentar të NATO-s, realizova takime bilaterale me kongresmenët Pit Seshëns, Robert Aderhold, Xho Villson, Xhon Mulenar, si dhe me Xhejms Xhons, ish-këshilltar për sigurinë nacionale të Barak Obamës.
Në takim i theksuam marrëdhëniet e mira bilaterale me SHBA-në dhe diskutuam gjithashtu për mundësinë e shfrytëzimit të potencialeve ekonomike dhe mbështetjes politike në realizimin e interesave strategjike të shtetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *