Liderët Gashi, Mexhitin, Kasami, dhe stërnipi i heroit tonë kombëtar Skenderbeut, Loris Castriota Skanderbegh II, bëmë homazhe në sheshin Skenderbeu në Çarshi.

Sot, bashkë me miqtë e mi, Izet Mexhitin e Bilall Kasamin, dhe me stërnipin e heroit tonë kombëtar Skenderbeut, Loris Castriota Skanderbegh II, bëmë homazhe në sheshin Skenderbeu në Çarshi.
Me trashëgimtarin e Gjergj Kastriotit diskutuam për historinë tonë të lavdishme të qëndresës dhe të mos përuljes, si dhe për rëndësinë e ruajtjes, kultivimit dhe bartjes të historisë kombëtare te brezat e rinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *