Liderët e VLEN vizituan sot Çarshinë e Vjetër, një prej simboleve më të rëndësishme të Shkupit.

Vizituam sot Çarshinë e Vjetër, një prej simboleve më të rëndësishme të Shkupit.
Diskutuam me esnafin e Çarshisë për kushtet, përkrahjen dhe mbrojtjen e zanateve dhe ringjalljen e jetës kulturore në Çarshinë e Shkupit.
Çarshia VLEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *