Liderët e VLEN-it, takuan strukturat dhe aktivistët nga zona zgjedhore 2

Bashkë me liderët e VLEN-it, takuam strukturat dhe aktivistët nga zona zgjedhore 2, për t’i falënderuar për rezultatin madhështor të 8 majit.
Ju na dhatë besimin, e ne do ta çojmë në vend amanetin.
Faleminderit Karadak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *