Liderët e Lidhjes Europiane për Ndryshim, Afrim Gashi, Izet Mexhiti, dhe Bilall Kasami sonte në Tetovë nënshkruan deklaratën e koalicionimit

Për shqiptarë e Maqedonisë së Veriut ngjarja kryesore në këtë ditë të madhe të festës së flamurit ishte në Tetovë. Liderët e Lidhjes Europiane për Ndryshim, Afrim Gashi, Izet Mexhiti, dhe Bilall Kasami sonte në Tetovë nënshkruan deklaratën e koalicionimit e cila do të jetë edhe bazamenti i veprimit të tyre politik.

Po ashtu pjesë e kësaj ngjarje ishin edhe përfaqësues të Lëvizjes Vetëvendosje duke i dhënë edhe peshë më të madhe bashkimit të opozitës shqiptare.

Pamje:
https://www.facebook.com/AlternAtivAAutentikAutoktonAutonom/posts/pfbid0nub3bLh9NunS8iGeZmNiQmxr7KkggvUx84zhQ2eXP7X5UFDDh66Dc7Yzn1bQRS1el

https://www.facebook.com/AlternAtivAAutentikAutoktonAutonom/posts/pfbid02hyTPjtkMnEfUgTSXvaA9zCGyMrvUbyHGzKu7KKVUrRASnX5TUPNcrgRB7gheeTpQl

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *