Kryetari Gashi takoi kryekëshilltarin e Presidentit Erdoğan, dhe drejtorin ekzekutiv në kompaninë e dronëve BAYRAKTAR

Gjatë qëndrimit në Stamboll, kisha kënaqësi t’i takoj edhe dy njerëz për të cilët të gjithë ne si shqiptarë keni respekt.
Në të majtën time është shkupjani Sabri Demiri – kryekëshilltar i Presidentit Erdoğan, një mik i yni dhe njeri, falë të cilit shqiptarët janë në epiqendër të interesit të shtetit turk.
Në anën time të djathtë është Haluk Bayraktar – drejtor ekzekutiv në kompaninë BAYRAKTAR të dronëve që kanë bërë namin në botë. Përfitova nga rasti ta falënderoj atë veçmas për dronët e dërguar në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *