Kryetari Afrim Gashi i uron suksese në zgjedhjet presidenciale Presidentit Erdoğan, dhe ministrit Suleyman Soylu

Me këmbë të mbarë!
Duke i pasur pranë dy shkupjanë dhe një komb të tërë, do të lutemi sot për suksesin e Presidentit Erdoğan.
Po ashtu uroj që sonte të na gëzojë me fitore edhe miku im, ministri Suleyman Soylu, i cili ishte nikoqir i qëndrimit tim në Stamboll.
Afrim Gashi

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *