Kryetari Afrim Gashi vizitoi sot shoqatën për persona me nevoja të veçanta SOS Vita – Shkup

Ju jeni dëshmia se mund ta tejkalojmë çdo pengesë për ta bërë ndryshimin e madh.
Do të angazhohemi aktivisht për qasje të lirë, për shërbime më të mira shëndetësore dhe jetë të barabartë sociale për të gjithë.
Ndryshimi ia VLEN!
K

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *